söndag 9 oktober 2016

Hej Xbox One (och lite illa om Game Stop)

Som tidigare nämnts så köper jag gärna begagnat, det funkar nästan lika bra men framför allt är det billigare. Nu börjar dock se att spelkänslan blir annorlunda och mer spännande om man har tillgång till lite senare grejer, Xbox 360 i all ära, men konsolen är 11 år gammal (Släpptes 2005) trots nya versioner av samma konsol. Alla titlar finns så klart inte till Xbox 360 heller.

Därför blev det en liten biltur till Elgiganten torsdags. En konsol med Xbox one med Fifa-16 fanns kvar på hyllan för priset 1990 kr.
Snål-Prissan vaknade och tänkte att en BEGAGNAD konsol måste vara billigare på Game Stop. Lastade in sonen i bilen och körde vidare till Game Stop, men döm om min förvåning då butiken tog 1990kr för ett begagnat Xbox one utan spel. När man däremot tittar på Game Stops hemsida står det helt andra priser, så förvirringen var total kan man säga.

Det blev helt enkelt att lasta in sonen i bilen igen och tillbaka till Elgiganten för inköp av ett NYTT Xbox One. Innan vi begav oss hem insåg vi att det också behövdes spel och en extra handkontroll för att få ut så mycket av konsolen som möjligt. Valen föll på Star Wars Battlefront och Rocket League.

Rocket League - spela fotboll med bilar - Bilfotboll helt enkelt. Överraskande underhållande och kul. Pegi 3 kanske gav en hint om att det var ett spel för mig.
Star Wars Battlefront . Hörs på namnet att det är Star Wars som är grunden, svårt och mycket laser. Inget för mig, men sonen är nöjd.
Handkontrollen då? Jo en med dioder så man kan växla färger själv - gissa att den är inställd på rosa.Två spel med lite olika svårighetsgrad

... rosa :-DVarför inte ett Xbox One S - det är ju det senaste? Enkelt - dubbelt så dyrt som Xbox one. // Snål-Prissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar